Elektrotechniek in Winschoten

Wij zijn uw elektrotechnisch installatiebedrijf in en om Winschoten. Wij zijn er voor al uw elektra-installaties in en om uw woning of bedrijfspand! Daarbij kunt u denken aan het aanleggen van complete netwerken bij nieuwbouwwoningen en het uitbreiden van uw groepenkast, maar ook het aansluiten van uw wasmachine, audio en tv. Zoekt u een uitstekende elektricien in Winschoten? Zoek dan niet langer en neem telefonisch contact met ons op via 085 - 106 1600.

Uw vakman

de door ons aangedragen professional is uw vakman op het gebied van elektrotechniek. Wij werken alleen met de elektriciens met de juiste diploma’s en ervaring zodat wij u service van de beste kwaliteit kunnen leveren. Zo bent u ervan verzekerd dat uw elektrotechniek veilig en vakkundig wordt aangelegd of gerepareerd. Met stroom moet altijd voorzichtig worden gedaan. Ga daarom niet zelf aan de slag met de elektriciteit maar schakel een professionele elektricien in. Onze elektricien helpt u graag en staat voor u klaar!

Services

U kunt bij ons installatiebedrijf terecht voor verschillende elektrodiensten. Zo zijn wij er voor de installatie van elektriciteit, maar ook voor de reparatie in het geval van storingen. Wij willen u zo goed mogelijk van dienst zijn. Daarom zijn onze services 24 uur per dag, 7 dagen per week beschikbaar! Heeft u last van een storing/kortsluiting? Dan schakelt u onze specialist in voor hulp.