Stroomstoring? Uw elektricien helpt!

Heeft u last van een stroomstoring in Winschoten? Zijn de stoppen doorgeslagen? Is een deel van uw groepenkast uitgevallen en kunt u dit niet verhelpen door een nieuwe stop te plaatsen? Ruikt u een brandlucht? Of is een zwakstroominstallatie zoals uw televisie of alarmbeveiliging kapot? Dan kunt u rekenen op een van onze elektriciens. Wij zorgen ervoor dat uw probleem zo snel mogelijk is verholpen.

24/7 hulp bij spoed

U kunt onze hulp 24 uur per dag, 7 dagen per week inschakelen bij storingen. Wanneer u een storing heeft, wilt u natuurlijk dat deze zo snel mogelijk wordt verholpen. Wij zorgen ervoor dat u zo snel mogelijk weer gebruik kunt maken van uw elektra! Bel daarom ook in het weekend, ’s nachts tijdens feestdagen met onze storingdienst en wij zijn zo snel mogelijk ter plekke om uw storing te verhelpen. Omdat wij opereren in de omgeving van Winschoten kunnen wij zeer snel bij u zijn! U kunt op ons rekenen.

Storingdiensten

U kunt onze dienst inschakelen bij een verscheidenheid aan storingen in en om Winschoten. Zo zijn wij u graag van dienst bij:

  • Vonken uit apparatuur, bedrading of stopcontacten
  • CV ketel problemen
  • Kortsluiting
  • Stroomuitval
  • Schroeilucht

Meer weten over onze diensten? Neem dan contact met ons op. Wij helpen u graag!